E-DM 30 mars

 Mer informasjon om arrangementet

Påmelding til boklansering

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

En annerledes boklansering.

Den 30 mars 2019 skjer det noe som aldri før har hendt i hovedstaden – ønsker du en hyggelig opplevelse – les dette og meld deg på.

Vi starter og avslutter med et musikalsk intermesso ved Bluesdronningen Marit Endresen. Hun tør være kjent for det store publikum helt fra 70- tallet.

Det som vil toppe opplevelsen for mange i denne lille historiske Vesterålens hule sentralt i Oslo er smaksopplevelsene som kommer i etterkant av bokbadet.

Hjalmar serverer smaksprøver på noen av bokens menyer – disse smaksopplevelser vil du ikke finne andre steder, hverken før eller senere.

Det vanker positive overraskelser for bokkjøperne.

Gå ikke glipp av dette. Det er helt gratis. Meld deg på her og les mer om boka og forfatteren.

Hjalmar er gründer og mangeårig redaktør i Øksnes avis.

Hjalmar er opptatt av god og tradisjonell mat basert på lokale gode råstoffer, han er kompromissløs på kvalitet. Dette har resultert i at boka er full av gamle gode og tradisjonelle oppskrifter fra Vesterålen. Dette er en oppsummering av hans gode matopplevelser helt fra barnsben av og opp til dagen moderne matkultur.

I tillegg til matkulturen som presenteres i boka har Hjalmar alltid hatt en forkjærlighet for de lokale figurer og originaler som dagens samfunn er kjemisk rent for. Han har tatt oss med tilbake til en frodig og fargerik tid fra hans barndom og ungdom på 50- og 60 tallet. Det er «Rorbua» som er selvopplevd og som gjengis usminka. Det var en tid hvor en god replikk og en frodig historie med en språkbruk og positiv «bainnskap», som er ukjent for de fleste i dag, var mye mer verdt enn penger. Dette er levende beskrevet ikke minst understøttet av Jarle Hammers innsiktsfulle illustrasjoner hvor du kan leve deg inn i situasjonene.

Det er en kulturhistorisk skatt som Hjalmar har samlet for oss, denne får vi servert «live». Boken har tydelig rørt ved mange som er kulturelt interessert, da den har ligget på bestselgerlistene i nord helt siden november.

«Det for fàn nu det skjer» som det heter i Vesterålen.

 

 

[/text_block]