Bygdedyr og fylkeskonger

0 Comments

Bygdedyr og fylkeskonger

Påstand fra arbeidsgivers bekymringsmelding om arbeidsmiljøet ved Hornnes vgs:
«Gro O’Hara sjikanerer og skjeller ut spesielt 7 personer når hun er på jobb»
Utsnitt av skriftlig bekreftelse på arbeidsgivers påstand fra en av de 7:
«Eg har seinare blitt fortalt at Gro hadde snakka med tilsettingskomiteen ved skulen om at viss eg blei tilsett, skulle ho seie opp. Dette gjorde ho ikkje, men trusselen var der likevel.
Det har eg kjent på ein del gonger.
Ho hatar meg så inderleg at ho var villig til å slutte viss eg blei tilsett. Det seier litt om kor mykje sinne ho sit inne med.
Bekymringsmelding vedrørende arbeidsmiljøet ved skolen
Det ble nevnt at vaktmester (som da var meg, Arvid Tveit) er direkte involvert. Jeg er på ingen måte sjikanert eller hatt ubehag med Gro O’Hara, heller tvert imot. Vi har alltid hatt et godt forhold til hverandre. Beklager at min tittel har blitt trukket fram i denne saken ved Setesdal vgs, avd Hornnes.
Med hilsen Arvid Tveit
Boka du nå holder i hendene er både
en selvbiografi og en varslerfortelling. Den forteller om drømmer som gikk
i oppfyllelse, om motgang som ble overvunnet og om et liv som gikk i knas.
Gro O’Hara, født Gullesen, forteller åpenhjertig om en livsreise som starter
med en god barndom i hjembygda Evje,
om hennes store kjærlighet, Terry, om den familien og tilværelsen de to skapte sammen, og om hvordan den tilværelsen ble smadret lille julaften 2006.
Framfor alt er denne boka en veldokumentert avsløring om hva kombinasjonen bygdesladder og dårlig lederskap kan føre til. På Gro O’Haras arbeidsplass, det tidligere så velrenommerte Hornnes landsgymnas, ødelegges det gode arbeidsmiljøet. Les beskrivelsen av de absurde metodene som tas i bruk for å knekke en dedikert lektor.
Dette skrev jurist Per Sørensen
«Du kommer med godt dokumentert kritikk av oppsigelsesprosessen. Jeg tenker at om det er noen som kan tenke seg å motsi noe av det du har skrevet, så vil de kvie seg for å gjøre det. De vil vel helst at saken gradvis blir glemt. En diskusjon om saken vil nok føre til at den vil framstå som brudd på svært mange lovbestemte samhandlingsregler. Det vil de sannsynligvis unngå.»

ISBN 978-82-303-4853-6

kr 299
kr 75 (shipping)
Total: kr 374

Categories: