Sterk roman om ei ung jentes liv med vold og fornedrelse


«Vil du ikke være sammen med meg – skal du faenmeg ikke være sammen med andre heller!» Skrek han, mens han banket den unge jenta sønder og sammen, voldtok henne og sparket henne bort i en krok.

«Døden ble min redning» er norske Bibbi Meinkampfs debut som romanforfatter. Det er en rystende fortelling om hva en narsissist og psykopat kan få seg til gjøre mot sine nærmeste. Historien er sterk, brutal og ikke minst realistisk. Skremmende realistisk. Mange vil kjenne seg igjen i hovedpersonens tragiske historie

FÅ ØYNENE OPP!

Forfatteren Bibbi Meinkampf håper med denne roma­ nen å vekke folk. Få dem til å se sine medmennesker. Kanskje er naboen din eller bestevennen din i psyko­ patens grep? Forfatteren Arnulf Øverlands kjente ord kan ikke gjentas for ofte: «Du må ikke tåle så inderlig vel den urett som ikke rammer deg selv».

Forfatteren har dedisert denne romanen til volds­ utsatte kvinner og menn, barn og eldre. Alle som er i samme situasjon eller kan komme ut for destruktive mennesker. Men romanen er også et viktig bidrag i arbeidet med å gi økt kunnskap og innsikt for orga­ nisasjoner, foreninger og forbund som organiserer og utdanner personer til arbeid innenfor omsorg og sik­ kerhet for befolkningen.