S til artium

Møt Gina  en ung, kvinnelig medisinstudent med et turbulent og spennende liv. Bli med på hennes reiser til hjemmet på Hvaler, USA, og India. Men mest av alt, alle de underlige hendelsene fra universitetet i Oslo på 60-tallet: dissekering av lik, sammenbrudd, "granatmannen", og mye mer. S til artium er en roman du ikke vil gå glipp av!

Bestill boken direkte fra forfatter - motta signert bok i posten

Hva sier folk om boka?

Den var underholdende å lese!

Boken skildrer studentlivet i Oslo på 1960-tallet på en artig måte. Det gikk villere for seg på Studiehjem for unge piker av god familie enn man skulle tro.   Men boka handler om mye mer. Forelskelser, fordommer drap og mye mer. Den var underholdende å lese.

Roar B.


Oslo på 60-tallet er levende beskrevet.    

S- til Artium gir et spennende innblikk i en ung kvinnes studentliv på 60-tallet i Oslo. Gina har mye bagasje og historien hennes byr på dramatikk og sterke opplevelser. Hun er en godt skildret og sammensatt person, og boken har mange overraskende vendinger. Oslo på 60-tallet er levende beskrevet.  

choose your image

Nina L.


© Giutbok.no

THE FIRST CHAPTER WILL BLOW YOUR MIND

Enter your details below to get instant access to the first chapter of this new book.

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close