smilet

Smilet
Episoder fra Josefines liv
av Josefine

[text_block style=»style_1.png» align=»left»]

Det er ei fortelling om en jente, som har opplevd både positive og negative hendelser. Hva handler disse hendelsene om? Det handler om hvordan det er å bli såret, bli sviktet fra sine venner, og ikke minst få trakasserende meldinger fra andre. Og hva jenta har lært av dette i sine senere år. Josefine har opplevd sorg, vært deprimert, blitt løyet til, og har løyet selv. Josefine har også sett andre blitt mobbet, og selv så har hun blitt terget. Det er et tema om mobbing, som også kan være et hjelpemiddel for dere andre. Selv forteller hun om hvordan hun har hatt det, og om hvordan hun har det nå. Josefine har også strevet med en sykdom i mange år, som hun forteller om hvordan hun kan leve med i dag.
Det er et fint kapittel om lillebroren og mormoren hennes, begge har dessverre gått bort. Josefine har valgt å ha med disse to fordi de sto henne veldig nære.
Bokprosjektet har lært henne viktige ting som hun ønsker å dele med alle andre. Det å skrive bok, og være en forfatter er tungt. Du sitter mye alene istedenfor å være sosial og sammen med andre mennesker. Josefine er fortsatt tilstede, og har klart seg gjennom alle disse hendelsene derfor har hun et håp også for alle andre. Det som er positivt for henne nå, i året 2019, er at hun selv har blitt sterk.

[/text_block]