presse stemplet frisk

NY BOK fra Liss Berge                                                                  Nov. 2019

Stemplet som frisk, slapp som en fisk

[text_block style=»style_1.png» align=»left»]

Se de små ting, før det er for sent.
Livet er skjørt, så behandle det pent.

Livet kan by på mange overraskelser, om det er i kjærlighet og ekteskap, arbeid og medmenneskelighet, eller livet generelt. Ingen vet hva utfallet blir, og vi vet ikke når slutten kommer. Det enestående med oss mennesker er at det virker som vi har et ekstra gir når vi trenger det mest.
Boken er like mye til inspirasjon og begeistring til deg som trenger små tekster å dele i hyggelige tilstelninger, som et verktøy for deg som kanskje er i en fortvilet situasjon.
Liss Berge (f.1964) er bosatt i Vestby med datteren Thea. Jobber nå som frivillig gruppeleder for Kreftforeningen i Follo. Hun har tidligere vært daglig leder for Husfliden i Oslo og vært butikksjef i Barnas Hus og butikksjef i Kid Interiør.I denne boken har hun satt ord på tankene sine. Gjennom rim og vers har hun formidlet redsel, sorg og fortvilelse. Men først og fremst håp og fremtidstro etter sykdom og en dramatisk ulykke. Det er ikke alltid lett å se det positive når man er langt nede, men forfatteren viser oss at det finnes glede i selv de mørkeste perioder.
Denne boken kan du bla i, lese litt, legge fra deg og ta opp igjen.

Stemplet som frisk, slapp som en fisk

Forfatter Liss Berge
ISBN: 9788230342404
Innbundet, 232 sider
Pris: 298,-

[/text_block]