Usminka mat

– Ka godt skal du lag nu, Hjalmar
Usminka mat og historier fra Vesterålen:
Viktig bok fra yttersida

[text_block style=»style_1.png» align=»left» font_size=»23″ font_color=»%23F7F0DE» width=»620″ line_height=»31″]Om utsøkt tradisjonsmat, livet i fiskeværet og gode historier

Hjalmar Martinussen har vokst opp i Nyksund og på Myre. Han er til daglig redaktør i Øksnesavisa, og kjent for sin gode, uredde og spiddende penn. I boka «Usminka mat og historier fra Vesterålen», øser han av 45 års glødende interesse for lokal tradisjonsmat. Gjennom oppveksten har han fått livet i fiskeværet, med sine mange fasetter, implantert i ryggmargen. Derfor faller det lett for forfatteren å kople maten til den havsalte kulturen og de gode, ofte nesten vanvittige, historiene.

Halvard Toften[/text_block]

[text_block style=»style_1.png» align=»left»] [/text_block]

[text_block style=»style_1.png» align=»left»]Voksenopplæring på høyt nivå. En internasjonal gruppe av stjernekokker, gourmeter og matjournalister får innføring i tilbereding av matretten mølje, heime på Skåltofta. Et amerikansk TV-team gjør opptak[/text_block]

[text_block style=»style_1.png» align=»left»]

Utdrag av bilder fra boka

[/text_block]