dag bredal

[text_block style=»style_1.png» align=»left»]

Ny bok av Dag Bredal, MEINSTEIN FORLAG

UNORSKE NOVELLER
«GUD SPILLER IKKE MED TERNINGER»

[/text_block]

[text_block style=»style_1.png» align=»left»]Dag Bredal tar deg med til Jerusalem og sykehuset som tar seg av dem som blir gale av religiøse grublerier. Les om de røde kvigene som Caanan Land Restoration of Israel Inc vil ofre med sikte på å fremme Jesus annet komme.

Følg med på en reportasjereise til helvete for å intervjue Satan. Eller hva med en tur til Irland der filosofen George Berkley mente at menneskene og materien kun eksisterer som fantasier i Guds hjerne?

Opplev tragedien ved å få et multifunksjonshemmet barn, eller tenk igjennom hvordan du ville reagere om en spåmann i Singapore bestemte din dødsdag.

Har du grunn til å mislike finanseliten kan du glede deg til å studere en forbannelse over umoralske finansfolk, skrevet med kjennskap til de skrekkeligste antikke forbilder.  Møt også den arabiske poeten al Ma arri, en mann som fant døden under de underligste omstendigheter.

Er du en beundrer av Albert Camus er tiden kommer til å lese ”Den Fremmede” med nye øyne. Enten man har gjennomlevd 1970-årene eller ikke, kan det også være interessant å se hva den seksuelle revolusjonen kunne føre til, bare man leste nok filosofi og lot seg besnære av filosofer.

Judas slipper også til. Les hans egen beretning om hva som skjedde den skjebnesvangre påsken. Bli også kjent med en spansk kvinne som ville ha en datter som skulle bli et feministisk geni, men drepte henne da hun uventet forelsket seg i en fascistisk poet.

Lytt til finansguruer som vil bli udødelige, møt hærførene som spilte sjakk om seieren og bli kjent med tragedien som rammet den siste redaktør i den konservative presse. Og om ikke dette var nok: Lær om hva en dypøkolog mener om massakre og møt en australier som bestilte en reise til Gud, i et reisebyrå. Da mangler bare historien om kristen jihad og et varsel fra det ytre rom!

 

[/text_block]

Kjøp boken

[text_block style=»style_1.png» align=»left»]Dag Bredal er utdannet cand. jur. og har studert fransk litteratur. Han har arbeidet som redaktør, journalist, forfatter og kommunikasjonsrådgiver og har tidligere utgitt en lang rekke faglitterære bøker, noveller og dramatiske tekster. Siste bok: Kunst og makt – kunst og politikk gjennom historien, Frekk Forlag 2017.[/text_block]